Fehér karácsonyi dekoráció készítése

Napjainkban a fehér az egyik legdivatosabb szín a lakásdekorációban. Hogyan csinálj fehér karácsonyi dekorációt? Mi megmutatjuk, nézd át inspiráló lépésről-lépésre gyűjteményünket!

Az első és legegyszerűbb módja, ha meglevő díszeid egy részét átfested fehérre. Nem kell rögtön elszaladni a Butlers-be :), elég egy adag fehér fényes vagy matt hobbi festék. Akár egy kis csipkével is feldobhatod előtte, ilyen gyönyörű gömböket alkothatsz!

A forrás a képre kattintva elérhető!

ca421a5f0fe96741a75ed4ec7a7f04bd

A következő képsorozat különböző technikákkal készült fehéres díszeket mutat be. A galéria alatt megtalálhatók a források, ahol mindről lépésre leírásokat találtok.

Tehát díszíthetünk fehér zsenília dróttal, vagy textil és barkácsfilc darabokkal styropor gömböket. Megtölthetitek a kétrészes műanyag gömböket fehér tollal, gyöngyökkel, festhetitek, ragaszthatjátok őket. A már lefestett gömböt kitakarással arannyal csillogóvá varázsolhatjátok. A képeket nézegetve tuti, hogy beindul a fantáziánk 🙂

thecountrychiccottage blissbloomblog hisugarplumsblog
Csináljunk só-liszt gyurmát, vagy a biztos siker érdekében használjunk fehér levegőn száradó vagy süthető Fimo gyurmát és vegyük elő a süteményszaggatókat. Gyönyörűek az így készült díszek! Ha még profibb alkotást szeretnénk, használhatunk felület mintázót a gyurma szaggatása előtt.  Útmutatókat a képek alatti forrásokban találtok.
tomfo decordots ukkonooa

A mézeskalács házikó formaszaggatóját megtalálhatjátok a Hobbyművész webáruházban. Készíthettek vele mesés, fehér mécsestartót, vagy valódi mézeskalács házikót.

lachicadelacasa
A fehér festék elengedhetetlen 🙂 Tobozok festése fehérre: a kis mértékben higított festékbe mártogatva, vagy ecsettel. Forrás a képen.

5912a190863acacefc84283dbb051e83

A követjező számtalan lehetőséget rejtő alapanyag a papír. A részletes útmutatókat a képekre kattintva megnézhetitek.

Találhattok a Hobbyművész választékában fehér tónuspapírt, karton, merített és domborított papírokat, gyöngyházfényű és csillámos, glitteres kartonokat.

julkulor2 snowflakes 4

3b1af928f8811085a633accd05c30964

Két koszorú ötlet lustábbaknak és kitartóbbaknak:) A meglévő, akár kicsit poros koszorúnkat spray-zük le fehér krétafesték spray-vel.
A másik képen a hungarocell koszorúalapot kör alakú barkácsfilc vagy patchwork anyag darabokkal szúrkodjuk telibe. Útmutató a képek alatti forrásnál.

designsponge

És végül hívogató és otthonos hangulatot teremthettek néhány papírmasé betűvel a kulcsos polcon.

57c9501eea6d5c3625f519eaa197cb33

Néhány fehér termék a Hobbyművész webáruház kínálatából: barkácsfilc, bionemez, szalagok, alapozó gesso, karácsonyi transzparens papír, csillámos süthető gyurma, styropor csillag, fehér sisal gyapjú, nemezelő gyapjú és mesegyapjú, juta szalag, csipkeszalagok, organza asztalközép, pompon, fehér levegőnszáradó Fimo gyurma és könnyített gyurma, patchwork anyagok, fagyöngy és viaszos gyöngy, préselt papírgolyók, hóspray, fehér kontúrfesték, csillámpaszta, struktúrpaszta, jégcsap festék, fehér zsenília, márványos Fimo süthető gyurma, krétafesték és krétafesték spray, tónuspapír, fotókarton, domborított karton, gyöngyházfényű trendpapír és glitteres karton, fehér papírfehér dekorgumi és csillámos dekorgumi.

Hozzászólás